Բաղադրամասեր՝
Հավի ֆիլե՝ 100 գրամ
Պանիր՝ 100 գրամ
1 տուփ անկորիզ ձիթապտուղ
Մայոնեզ
1 հատ վարունգ
2 հատ լոլիկ
Պատրաստման եղանակ՝
Հավի ֆիլեն խաշել, մանր կտրատել, զեյթունը ևս կտրատել, պանիրը քերել, այդ ամենը մայոնեզի հետ միասին լավ խառնել։
.jpg)
Այդ պինդ զանգվածը կիսած ձմերուկի տեսքով լցնել մատուցվող ամանի մեջ։
.jpg)
Վարունգը քերել, լոլիկը կտրատել, լոլիկը լցնել առաջին շերտի վրա, հետո շերտերով լցնել քերած պանիրը և վարունգը։ Զարդարել ձիթապտուղներով։





